int(0) Dywany - tanie chodniki, wykładziny - sklep internetowy Warszawa

  • SATYSFAKCJA GWARANTOWANA

    albo
    zwrot pieniędzy!
    Najniższe ceny u Twoich stóp
  • Tylko u nas Wirtualna przymierzalnia Sprawddź jak prezentuje się dywan, który wybrałeś! Działamy szybko dla Twojego komfortu

  • DOśWIADCZENIE
    I JAKOŚĆ

    Od 2001 roku
    w internecie
    Z myślą i Twoim domu
  • Tylko u nas Wirtualna przymierzalnia Sprawdź jak prezentuje się dywan, który wybrałeś! Tysiące zadowolonych klientów
Uprzejmie Paststwa informujemy. I z powodu urlopu sklep stacjonarny w Markach k. Warszawy bdzie nieczynny do 28.07.2019r. Przepraszamy.
[pusty]
[brak]

wyszukiwanie zaawansowane

wybierz styl dywanu
Informacje
Masz pytania

Obsługa sklepu internetowego
kom.: 604-22-11-69
tel.: (022) 355-31-84
e-mail: info@dywany.net

Sklep Warszawa - Marki
kom.: 888-38-29-08
tel./fax: (022) 355-31-85
e-mail: warszawa@dywany.net

opinie klientów

« wstecz
Kto moe doda komentarz?
Jak doda komentarz?

Piotr    13-10-2005
jesli chodzi o jakosc towaru i szybkosc dostarczenia to nie mam absolutnie zadnych zazlaen. jedyne co mnie zaskoczylo to kolorystyka dywanu, nie jest tak intensywna jak na zdjeciach. na zdjeciu dywan prezentuje sie lepiej (jesli chodzi o kolory)
Tadeusz    07-10-2005
W rod zamwienie, w czwartek przed poudniem dywan w domu. Dywan zgodny z opisem, ale kolorystyka bledsza ni na zdjciu. Polecam - wygodnie i bezstresowo.

email : TADEK
MALGORZATA    06-10-2005
Bardzo dobry i szybki kontakt, ekspresowa przesyka, dywan mikki i gruby tylko kolor nieco odbiega od zdjecia, jest mniej ty, ale za to bardziej pasuje do wystroju pokoju, polecam, warto skorzysta z tej usugi.

email : gosiacie@vp.pl
Henryk    05-10-2005
Dobry towar,dobra cena i profesjonalna obsuga transakcji. Polecam

email : recenzus@wp.pl
Henryk    05-10-2005
Dobry towar,dobra cena i profesjonalna obsuga transakcji. Polecam

email : recenzus@wp.pl
Brak zdjcia wzoru
Anna    05-10-2005
Dywany dostaem takie jak chciaem!! Co si ceni. Ale niestety musiaem bardzo dugo na nie czeka dziki wspaniaej organizacji firmy Masterlink. Ta firma kurierska pracuje gorzej ni Poczta Polska lub nawet ZUS. Dzikuje

email : pawlowscyy@op.pl
Pawe    04-10-2005
Dywan jest przepikny, w rzeczywistoci jeszcze adniejszy ni na zdjciu. Ju wiemy, e do kolejnych pokoi te bdziemy kupowa tylko przez Pastwa firm. No i co te jest wane - wietnie zorganizowana przesyka. W pitek zloone zamwienie, a w poniedziaek dywan by ju u nas. Polecamy serdecznie i dzikujemy. Ania i Pawe - Gdask
Brak zdjcia wzoru
Anna    30-09-2005
Niespotykana stonowana barwa dywanu, odpowiedni dobr kolorw i pikny wzr (nr ID:145). Jest to wyrb doskonay. Transakcja doskonaa, mia i profesjonalna obsuga. Bardzo szybka dostawa. Gorco polecam.

email : anna.bogus@vp.pl
Sebastian    30-09-2005
Dywan Super! Szybka dostawa! GORCO POLECAM ZAKUPY W FIRMIE "Gregor"!!!
Beata    29-09-2005
Witam! Bardzo dzikuj za udan transakcj. Polecam Wszystkim zakupy w firmie "Gregor" - transakcja zrealizowana z dnia na dzie, dywan jest pikny i wietnej jakoci-chocia zwaywszy na cen dywanu troszk si obawiaam tego zakupu...teraz wiem, e zupelnie NIEPOTRZEBNE! Jeszcze raz bardzo dzikuj polecam!

email : b.beta@op.pl
Brak zdjcia wzoru
Magorzata    28-09-2005
Dywan pasuje jak ula do wystroju pokoju. Zaatwiono to b. szybko i bez problemw. Bardzo dzikuj ! Polecam te innym tak form zakupu, bo mona si w domowym zaciszu zastanowi i poradzi innych co do swojego wyboru. Cena konkurencyjna z cen sklepow nawet po dodaniu opaty za przywz Supcio!

email : m.kaczka@neostrada.pl
 

W naszej ofercie znajdziesz tylko dobrej jakości dywany, które wykonane są z dobrych materiałów np. wełny. Do wyboru różne wzory tkane ręcznie lub maszynowo. Wszystkie dywany, wykładziny czy też chodniki posiadają różne rozmiary, które bezproblemowo dopasujesz do własnego pokoju.

Płatno¶ci