[pusty]
[brak]

wyszukiwanie zaawansowane

wybierz styl dywanu
Informacje
Masz pytania

Obsługa sklepu internetowego
kom.: 604-22-11-69
tel.: (022) 355-31-84
e-mail: info@dywany.net

Sklep Warszawa - Marki
kom.: 888-38-29-08
tel./fax: (022) 355-31-85
e-mail: warszawa@dywany.net

opinie klientów

[1]  «  66  67  68 
Kto może dodać komentarz?
Jak dodać komentarz?

Karol    18-10-2005
Dostawa rewelacyjna i bez zadnych problemów. Dywan dokładnie według oczekiwań i ta cena. Polecam

email : kurol@interia.pl
Róża    17-10-2005
Zdecydowanie polecam! Profesjonalny sprzedawca, zaskakująco niska cena oraz pełne zadowolenie z wyglądu dywanów oraz terminu zakończenia transakcji. Katarzyna
Piotr    13-10-2005
jesli chodzi o jakosc towaru i szybkosc dostarczenia to nie mam absolutnie zadnych zazlaen. jedyne co mnie zaskoczylo to kolorystyka dywanu, nie jest tak intensywna jak na zdjeciach. na zdjeciu dywan prezentuje sie lepiej (jesli chodzi o kolory)
Tadeusz    07-10-2005
W środę zamówienie, w czwartek przed południem dywan w domu. Dywan zgodny z opisem, ale kolorystyka bledsza niż na zdjęciu. Polecam - wygodnie i bezstresowo.

email : TADEK
MALGORZATA    06-10-2005
Bardzo dobry i szybki kontakt, ekspresowa przesyłka, dywan miękki i gruby tylko kolor nieco odbiega od zdjecia, jest mniej żółty, ale za to bardziej pasuje do wystroju pokoju, polecam, warto skorzystać z tej usługi.

email : gosiacie@vp.pl
Henryk    05-10-2005
Dobry towar,dobra cena i profesjonalna obsługa transakcji. Polecam

email : recenzus@wp.pl
Henryk    05-10-2005
Dobry towar,dobra cena i profesjonalna obsługa transakcji. Polecam

email : recenzus@wp.pl
Brak zdjęcia wzoru
Anna    05-10-2005
Dywany dostałem takie jak chciałem!! Co się ceni. Ale niestety musiałem bardzo długo na nie czekać dzięki wspaniałej organizacji firmy Masterlink. Ta firma kurierska pracuje gorzej niż Poczta Polska lub nawet ZUS. Dziękuje

email : pawlowscyy@op.pl
Paweł    04-10-2005
Dywan jest przepiękny, w rzeczywistości jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu. Już wiemy, że do kolejnych pokoi też będziemy kupować tylko przez Państwa firmę. No i co też jest ważne - świetnie zorganizowana przesyłka. W piątek zlożone zamówienie, a w poniedziałek dywan był już u nas. Polecamy serdecznie i dziękujemy. Ania i Paweł - Gdańsk
Brak zdjęcia wzoru
Anna    30-09-2005
Niespotykana stonowana barwa dywanu, odpowiedni dobór kolorów i piękny wzór (nr ID:145). Jest to wyrób doskonały. Transakcja doskonała, miła i profesjonalna obsługa. Bardzo szybka dostawa. Gorąco polecam.

email : anna.bogus@vp.pl
Sebastian    30-09-2005
Dywan Super! Szybka dostawa! GORĄCO POLECAM ZAKUPY W FIRMIE "Gregor"!!!
Beata    29-09-2005
Witam! Bardzo dziękuję za udaną transakcję. Polecam Wszystkim zakupy w firmie "Gregor" - transakcja zrealizowana z dnia na dzień, dywan jest piękny i świetnej jakości-chociaż zważywszy na cenę dywanu troszkę się obawiałam tego zakupu...teraz wiem, że zupelnie NIEPOTRZEBNE! Jeszcze raz bardzo dziękuję polecam!

email : b.beta@op.pl
Brak zdjęcia wzoru
Małgorzata    28-09-2005
Dywan pasuje jak ulał do wystroju pokoju. Załatwiono to b. szybko i bez problemów. Bardzo dziękuję ! Polecam też innym taką formę zakupu, bo można się w domowym zaciszu zastanowić i poradzić innych co do swojego wyboru. Cena konkurencyjna z ceną sklepową nawet po dodaniu opłaty za przywóz Supcio!

email : m.kaczka@neostrada.pl
 
[1]  «  66  67  68 
Płatności